Få styr på dit klædeskab

Føler du ikke, at du har plads nok i dit klædeskab? Det kan også være en svær opgave, når der hele tiden kommer nyt tøj til mænd ind i dit skab. Læs med videre for at se, om disse råd kan hjælpe dig med at få styr på dit klædeskab, så det bliver mere overskueligt. 

Tag et nærmere kig på bøjlestangen

Er din bøjlestang så overfyldt, at dit tøj bliver krøllet, når det hænger i skabet? Så bør du kigge nærmere på, hvilket tøj du hænger på bøjler i skabet. Det kan være, at der er noget af tøjet, der slet ikke behøver at hænge på en bøjle. Du bør også tjekke, om du bruger alt det tøj, der hænger på bøjlestangen. 

Hvis du ikke bruger det, så sorter det fra og sælg det, giv det væk eller hvad du nu har lyst til. Sidst men ikke mindst kan du kigge nærmere på bøjler, hvor der er plads til eksempelvis flere par bukser eller flere skjorter. Det er nemlig pladsbesparende.

Et nærmere kig på skufferne i skabet

Det er ydermere værd at tage et nærmere kig på dine skuffer i skabet. Det er nemlig vigtigt, at de er organiserede. Til dine skuffer kan du købe nogle specielle kasser, der er lavet til tøjskuffer. 

Disse kasser er inddelt i rum, så du kan organisere dit tøj i dem efter kategorier. Du kan bruge dem til at opbevare sokker samt toppe og t-shirts. Husk at sortere enlige sokker og slidte t-shirts fra, når du organiserer dine skuffer i klædeskabet.