Dr serie om vitus

Ekspeditionen – På sporet af Vitus Bering: Sæson 1 | DRTV

En af verdenshistoriens største opdagelsesrejsende er danskeren Vitus Bering, som i 1700-tallet ledte en kæmpe ekspedition for den russiske zar.

En af verdenshistoriens største opdagelsesrejsende er danskeren Vitus Bering, som i 1700-tallet ledte en kæmpe ekspedition for den russiske zar. I Rusland kaldes han den russiske Columbus, men han er næsten ukendt i Danmark. Nu rejser historiker Cecilie Nielsen og et tv-hold i Berings fodspor hele vejen gennem det enorme Rusland fra Skt. Petersborg i vest til Berings grav på Bering Øen i det nordlige Stillehav for at fortælle historien om Vitus Bering.

MABINOOZ: Sæson 1 – Vitus | Se online her | DRTV

26. jan. 2023 — Ozzy er besat af tanken om at finde ejeren af den hemmelige profil. Imens må Vitus lære at danse, så han kan være stand-in for Ozzy.

Ozzy er besat af tanken om at finde ejeren af den hemmelige profil. Imens må Vitus lære at danse, så han kan være stand-in for Ozzy. Udløber: 6. jan 2026

Hun var på sporet af Vitus Bering i 2018 – DR

Hun var på sporet af Vitus Bering i 2018 | DR i 2018 | DR

23. jan. 2019 — Serien handler om en decembernat i 2001, hvor to biltyve bliver skudt og dræbt af politiet i et industrikvarter i Tilst uden for Aarhus. Alle …

Cecilie Nielsen er særligt glad for, at hun og et DR-hold fik lavet en programserie om Vitus Bering i 2018 – efter tre års forarbejde. I 40-året for ’Matador’s premiere fyldte serien også en del i hendes liv.

Mads på 29 har hovedrollen i ny DR-serie: ‘Jeg er bange for …

Mads på 29 har hovedrollen i ny DR-serie: ‘Jeg er bange for, at jeg bare er en joke’ | Film & serier | DR

10. nov. 2020 — Ny DR3-serie i syv afsnit. · Serien er baseret på Sigurd Hartkorn Plaetners bog ‘Noget om Vitus’, der siden også blev til en podcast under titlen …

Skuespilleren Mads Reuther er bange for ikke at slå til. Derfor gør han alting ekstra grundigt.

Ny tv-serie på DR skal fortælle om Vitus Bering og hans …

Ny tv-serie på DR skal fortælle om Vitus Bering og hans næstkommanderende | hsfo.dk

Serien vil fortælle historien om Vitus Bering og ikke mindst Martin Spangsberg. – Bering er gået over i historien, mens Spangsberg er blevet glemt, konstaterer …

‘Noget om Emma’: Det er svært at tro på kærlighedshistorien i …

’Noget om Emma’: Det er svært at tro på kærlighedshistorien i ny DR3-serie / Serie

27. okt. 2020 — Hvis jeg skulle sige noget om Vitus – hovedpersonen i DR3-serien ‘Noget … Spilletid: 7 afsnit a 20-30 minutter Premiere: Kan ses på DR TV.

Hvis jeg skulle sige noget om Vitus – hovedpersonen i DR3-serien ’Noget om Emma’ baseret på Sigurd…

Noget om Emma | Kommer snart | DR3 | By P3 x DRTV

Ny bog varmer op til tv-serie om Vitus Berings ekspeditioner | stiften.dk

29. apr. 2018 — Bogen kan desuden ses som en optakt til en tv-serie i seks dele, “Ekspeditionen – På sporet af Vitus Bering”, som DR K sender fra onsdag 2.

Den verdenskendte søfarer med rødder i Horsens må i bogen dele opmærksomheden med sin næstkommanderende, esbjergensiske Martin Spangsberg.

Keywords: dr serie om vitus